10.6.2017

10.06.2017 23:24

Do výtvarné soutěže s tématem dárcovství krve "Kapka pro život" se zapojila celá naše třída. V soutěži všech přerovských škol naši třídu reprezentovaly výtvarné práce Šimonka Holubáře, Barunky Hanánové, Zuzanky Hausnerové, Laurky Markovičové a keramický návrh plakety pro dárce, který na Dni otevřených dveří vytvořil Šimonek Holubář společně s tatínkem. Porota měla težké rozhodování, ale nakonec je v 1. kategorii(6 - 8let) nejvíce zaujal výkres Laurky Markovičové a získala 1. místo. Moc gratulujeme!

Celá třída půjde na slavnostní vyhlášení spojené s výstavou prací a promítáním filmu "Tajný život mazlíčků" do kina Hvězda ve středu 14.6. na 8. hod. Odchod od školy bude v 7.40, návrat v 11. hod. Od 11. hod. se ve škole zúčastníme besedy s paní spisovatelkou Zuzanou Pospíšilovou, která napsala knihu, kterou jsme ve škole četli "Školní strašidlo" a druhý díl, který nás čeká "Školní detektiv".- ZDE V tento den si děti nemusí brát žádné učebnice ani sešity.

V úterý - opakování z ČJ (diktát 4 vět, přepis 4 vět a čtení s porozuměním-malování obrázku podle textu), ve čtvrtek - opakování z M (sčítání a odčítání do 20 bez přechodu desítky, slovní úloha, pyramidy: vytvoření čtyř příkladů na sčítání a odčítání....viz. PS)

 

Zpět