02.09.2017

02.09.2017 11:20

Organizace začátku školního roku:

Školní rok 2017/18 začíná v pondělí 4. září:

Děti mají jen jednu zahajovací hodinu(7.55-8.40), ve druhé třídě už bez rodičů. Děti si můžete vyzvednout v 8.40 na čísle:21, pokud jdou samy domů, musí mít písemný souhlas rodičů. ŠD je v provozu, obědy se vydávají od 9.30 do 13 hodin. Děti si v tento den vezmou jen čip, klíč, zámek na skříňku(náhradní klíče mají u mě) a přezůvky. Tento rok budeme mít šatní skříňky jinde, tak je dětem ukážu a druhý den už budou vědět, kam mají jít. Děti dostanou závaznou přihlášku do ŠD, kterou prosím, v případě zájmu, vyplňte a druhý den pošlete po dětech do školy.

Školní družina je v provozu od 6.00-16.30.

úterý 5. září budeme mít třídnické práce. Děti si přinesou přihlášku do ŠD, pytlík k lavici, stíratelnou tabulku Máju + 2 fixy a hadřík, ručník s poutkem, plastový kelímek na pití, podložku na boty do šatní skříňky a vezmou si pouzdro, svačinu a pití. Na oběd jdeme v průběhu čtvrté vyučovací hodiny, pro děti, které nechodí na oběd, přijďte v 11. hod. Dětem dám domů dotazníky a úlevy z TV z minulého školního roku. Prosím, překontrolujte je a pokud jsou nějaké změny, poznačte je z druhé strany u druhého ročníku, podepište a obratem pošlete zpět. Moc děkuji!

Ve středu 6. září budou opět třídnické práce. Děti si přinesou zkontrolované dotazníky a úlevy do TV, úbor do TV(tričko, kraťasy, cvičky nebo tenisky se světlou podrážkou)+švihadlo a věci do VV(viz. seznam níže), 7 obalů na sešity A5 a 3 obaly na sešity A4. Nástup na oběd jako v úterý.

Od čtvrtka 7. září bude vyučování podle rozvrhu:

Zpět