05.06.2018

05.06.2018 15:48

Důležité informace k ŠvP:

Sraz na ŠvP: neděle 10.6.2018 v 9 hod. na parkovišti u Alberta(Bayerova ul.). Parkujte auta, prosím tak, aby nezavazela při výjezdu autobusů. 

Odjezd na ŠvP: v 9.30 hod. 

U autobusu mi , prosím, odevzdejte kartičku pojištěnce(musí být originál), potvrzení o bezinfekčnosti(kdo mi ještě nedal), léky pokud dítě užívá s přesným dávkováním a pohledy nebo dopisy pro děti.

Dětem jsem koupila stejné červené kšiltovky, nezapomeňte jim je dát s sebou.

Obědy mají všechny děti, které jedou na ŠvP, odhlášené.

Příjezd ze ŠvP: pátek 15.6.2018 okolo 14.30-15 hod. na stejné místo

Pojede s námi jako paní vychovatelka studentka 3.ročníku pedagogické fakulty UP Olomouc, naše bývalá studentka.

Seznam věcí na ŠvP:

Všechny osobní věci, prosím, označte. Seznam všech věcí, které dítěti dáte, vložte do vhodného zavazadla(kufr, sportovní taška) označeného jmenovkou. 

Oděv: oblečení na cestu, kalhoty sportovní, tepláky, bunda sportovní, krátké kalhoty, kšiltovka, dostatečné množství triček a další oblečení dle uvážení rodičů, pláštěnka (ne deštník)! Prosíme o věci, ve kterých si děti mohou hrát v lese a vhodné pro pobyt v přírodě!

Prádlo: spodní prádlo a ponožky 6 dnů - raději více, pyžamo, ručník + větší ručník, plavky, župan k bazénu (dle uvážení). 

Obuv: domácí, obuv k bazénu, NUTNÉ je mít alespoň dvoje sportovní boty pro případ promočení! Gumáky dle uvážení. 

Hygienické potřeby: hřeben, zubní kartáček, pasta, papírové kapesníky, mýdlo, kelímek, šampon, (tělový krém, krém na obličej, pomádu na rty-pokud jsou děti zvyklé používat), igelitová taška nebo plátěná na špinavé prádlo, krém na opalování 

Ostatní věci: batoh na výlety, korespondenční lístek nebo dopisní papír+známky, plastová láhev na pití – ne PET lahev!, oblíbená knížka, hračka, společenské hry, v případě, že dítě neumí plavat - rukávky nebo plavací kruh, sluneční brýle 

Učební pomůcky: pouzdro, bílé tričko z vystoupení(budeme na něho malovat)

Kapesné: dle vlastního uvážení, max. 300,- Kč 

NEDÁVEJTE DĚTEM  S SEBOU ŽÁDNÉ CENNÉ VĚCI (MOBILNÍ TELEFON, fotoaparát, tablet apod.)

 

Zpět